Servicios

Animals abandonats

¿Què fem quan ens porten un animal?

Quan es rep un animal abandonat es procedeix a la comprovació del xip. En el cas que l’animal en dispose d’un, es procedeix a la consulta del RIVIA (Registre Informàtic Valencià de Identificació Animal) on es procedirà a la trucada del titular de l’animal perquè es persone el més aviat possible en dependències policials.

En cas de no poder acudir s’avisaria al servei de recollida Corralet perquè arreplegue a l’animal fins la recollida per part del seu titular.

En cas de lliurar un animal sense xip, es procedirà a avisar Corralet perquè es faça càrrec de l’animal. Es procedirà en la mesura del possible a realitzar una fotografia que publicarem via Twiter i/o a la Web.

Els recordem la normativa per a la tinença d’animals de companyia:

Els amos de gossos i gats hauran d’identificar-los, bé mitjançant un tatuatge (cara interna pavelló auditiu o cuixa posterior) o un xip (cara esquerra coll animal). Aquesta informació quedarà registrada en el RIVIA. La identificació haurà de realitzar-se en els 3 primers mesos de vida o en el mes següent de la seua adquisició, comunicant al RIVIA les modificacions de la seua anterior inscripció.
Els recordem que han d’actualitzar les seues dades a la base de dades del RIVIA

Si vostè ha perdut el seu animal, el servei amb el qual col·labora aquesta Policia és:

corralet

 

 

Núcleo zoológico Corralet.

+34 609 76 39 08