Servicios

Avisos

avisos

Davant de les festivitats de Sant Canut i Sant Sebastià previstes per a este pròxim cap de setmana, des de la Policia Local es disposarà d’un dispositiu humà especial per a atendre totes les necessitats de seguretat i tràfic que es precisen, davant de la gran afluència de veïns de la localitat i comarca en l’ermita de la Mare de Déu de la Misericòrdia.

Quan:
Quan:
-
On: Vinaròs
avisos

Per celebració de les processons del dijous sant dia 29 i del divendres sant dia 30 de març, passem a detallar l’itinerari de les mateixes, indicant els carrers per les quals estarà prohibit l’estacionament i talls de vials afectats.

Recorregut processons: eixida des de Plaça Parroquial, carrer Sant Cristòfol, Socors, Arxipreste Bono (fins a església Santa Magdalena), Av. País Valencià, carrer Sta. Magdalena, Plaça Sant Antoni (pel centre de la plaça), Travessia Safont, carrer Major i Plaça Parroquial.

Quan:
Quan:
-
On: Vinaròs
Plano recorrido 10K nocturno

El sábado 11 de agosto a las 21:00 horas se celebrará por varias calles de la población el tradicional 10K nocturno, a consecuencia de ello ésta Policía Local dispondrá de un un operativo de 14 componentes, que junto con los voluntarios del Patronato de Deportes velarán por que el evento deportivo se desarrolle con seguridad.

Quan:
-
On: Paseo Fora Forat
DGT

L'organisme encarregat d'expedir els permisos de conduir en el territori espanyol és la DGT. Per a poder obtenir-ho, els aspirants a conductors han de superar un examen teòric i un altre pràctic. Mitjançant aquestes proves, l'organisme garanteix que tots els conductors tinguen una educació viària de qualitat, augmentant així la seguretat dels altres conductors i vianants.