Servicios

Festivitat Sant Sebastià i Sant Canut

Davant de les festivitats de Sant Canut i Sant Sebastià previstes per a este pròxim cap de setmana, des de la Policia Local es disposarà d’un dispositiu humà especial per a atendre totes les necessitats de seguretat i tràfic que es precisen, davant de la gran afluència de veïns de la localitat i comarca en l’ermita de la Mare de Déu de la Misericòrdia.

Per al servici del divendres nit dia 19 (Sant Canut) es disposaran de 8 agents, els quals tindran presència fixa en a l’ermita, la comesa especial dels quals és evitar que cap persona realitze foc en tot l’entorn de l’ermita, així com seguretat en els actes musicals que es desenrotllaren en la plaça  de les 20:00 a les 03:30 hores de la nit.

Per al servici del dissabte dia 20 (Sant Sebastià) , des de Policia Local es disposaran de 13 components en torn de matí i 10 en torn de vesprada.

Des de Policia Local de Vinaròs es recorda que ESTÀ PROHIBIT realitzar qualsevol tipus de foc en tot l’entorn de l’ermita, i que per part de l’Ajuntament, si el temps ho permet, s’habilitaran 4 punts de foc (els dos torraderos d’obra, un punt en el pàrquing contigu a l’ermita i un altre en la part baixa de l’ermita, “la foia”) .

S’aconsella als veïns i visitants que facen ús del transport públic i accedisquen a l’ermita amb autobús. De fer-ho amb vehicle, enguany NO s’habilitaran els pàrquings en la zona de les antenes (Ponderosa), per la qual cosa els vehicles hauran d’aparcar en el que hi ha al costat del Tentadero i en la gravera. Recordar que per tot el vial de l’ermita passen cada 10 minuts autobusos, per la qual cosa ha de quedar un espai suficient per al pas adequat d’estos.

Durant tot el dia es disposarà de servici preventiu sanitari i d’extinció d’incendis.

Des de Policia Local de Vinaròs s’invita a tots a disfrutar de la festivitat de Sant Canut i Sant Sebastià en l’ermita, i això comporta també respectar l’entorn, obeir les indicacions dels agents i en cas necessari armar-nos tots d’un poc de paciència. “VISCA SANT SEBASTIÀ”

avisos
Data i Hora
Data Inici
Data Fi
Lloc
Vinaròs

Vinaròs